Обявиха частично бедствено положение в Девня

0
Три квартала останаха без ток
Три квартала останаха без ток

Три квартала останаха без ток

Частично бедствено положение е обявено в Девня, съобщават от Областната управа във Варна.

Силна буря с проливен дъжд и бурен вятър се е разразила в Девня преди час. За това е бил информиран оперативния дежурен от Областна администрация - Варна. Бурята е нанесла сериозни поражения - множество паднали дървета, съборени са електрически стълбове, а три квартала са останали без ток - това са Девня 1, Девня 2 и квартал Извори.

В момента екип от звено доброволци и от пожарната са на терен в Девня и отстраняват паднали дървета и стълбове. Без електричество са и селища от района на община Девня. Областна администрация - Варна чрез оперативния дежурен съдейства на Община Девня за връзка с Националния център по електроразпределение. Оттам е дошла новината, че сериозна авария е причинена на централен електропровод и се изисква време тя да бъде отстранена. По информация от кмета на община Девня, за нормалното протичане на изборния ден утре са осигурени генератори, така че балотажът в село Кипра ще се състои.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари