Обвиняемият за насилието над кучето Мечо остава в ареста

5
Захари Шулев: Съжалявам за постъпката си. Нищо повече не мога да кажа
Захари Шулев: Съжалявам за постъпката си. Нищо повече не мога да кажа Снимка: Bulgaria ON AIR

Според магистратите има достатъчно данни, че Захари Шулев е измъчвал животното

Обвиняемият за насилието над кучето Мечо Захари Шулев остава в ареста, реши СГС. Според магистратите има достатъчно данни, че той е измъчвал животното. Ако бъде пуснат с по-лека мярка, има опасност да извърши ново престъпление, записаха още магистратите, предаде NOVA.

Защитата на Шулев изтъкна, че няма опасност той да се укрие. „Съжалявам за постъпката си. Нищо повече не мога да кажа”, бяха думите на обвиняемия пред съда.

По време на заседанието любители на животните присъстваха в залата и посрещнаха с аплодисменти решението на магистратите. Те настояват за по-тежки присъди и обявиха, че от неделя започват протести в цялата страна

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Виетнамец
    Каква Украйна, какви партии, глад бре, Мечо с ориз!
  • -31
    1
    Съдията
    По физиономията му личи, че е рашистка подлога и поддръжник на антибългарите от "вгъZZраждани"! На крана такива продажници и насилници! Слава Украина!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари