Обвиняемият за нападението над Дебора оттегли искането си за по-лека мярка

0
Георги Георгиев е с постоянна мярка за задържане под стража
Георги Георгиев е с постоянна мярка за задържане под стража Снимка: БГНЕС / архив

Георги Георгиев е с постоянна мярка за задържане под стража

На 16.10.2023 г. в Районен съдСтара Загора постъпи молба от единия от защитниците на обвиняемия Георги Георгиев, на 26 години, с която моли да бъде отменена взетата спрямо подзащитния му мярка за неотклонение „задържане под стража“. Моли за налагане на по-лека мярка за неотклонение.

След докладване на делото на съдията, определен да разгледа молбата в открито съдебно заседание, постъпи молба от обвиняемия Георгиев. Със същата той оттегля искането си за изменение на взетата му най-тежка мярка за неотклонение и моли съда да прекрати делото.

Предвид писменото волеизявление на обвиняемия, съдът прекрати образуваното частно наказателно дело и отмени разпореждането си за насрочване на открито съдебно заседание.

Определението за прекратяване на делото подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Окръжен съдСтара Загора, уточняват от пресцентъра на съда.

Георги Георгиев е с постоянна мярка за задържане под стража от 31 юли за заплахи с убийство спрямо Дебора. Срещу него има повдигнати още две обвинения - за принуда и за нанесена средна телесна повреда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари