Обвиненият шофьор за катастрофата с Явор и Ани излиза на свобода

0
Двойката бе убита на пешеходна пътека в София
Двойката бе убита на пешеходна пътека в София Снимка: БГНЕС

Двойката бе убита на пешеходна пътека в София

Освободиха с мярка „подписка” Адриан Антонов, който е обвинен, че блъснал и убил двойката Ани и Явор на столичния бул. „Сливница”. Това потвърди адвокат Димитър Марковски, цитиран от NOVA. Според него освобождаването е, защото Антонов е обвинен за престъпление по непредпазливост, за което не може да бъде задържан повече от два месеца. Мярката е била гледана само четири дни преди да изтече този срок.

Съдът е преценил, че няма опасност да се укрие или извърши престъпление. Припомняме, Явор и Ани бяха ударени от Адриан на пешеходна пътека в нощта срещу 8-и май. Месеци след това граждани на блокираха булеварда с искания за по-сериозни мерки срещу джигитите на пътя и справедлив процес за смъртта на младата двойка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Балканеца
    За кочината е нещо нормално. Преди това и на полицейска стоп палка не бил спрял лайнара, но в кочината това са дребни подробности. В общи линии, няма ден в който да не се убеждаваме, че т.нар държава не е нищо повече от една обикновена постболшевишка кочина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари