Обвинените за убийството на жена в „Орландовци“ сами са се предали в полицията

0
Тримата мъже са пребили с бухалки 29-годишната жертва
Тримата мъже са пребили с бухалки 29-годишната жертва

Тримата, обвинени в убийството на млада жена в столичния квартал „Орландовци“, сами са се предали в СДВР.

Това каза на брифинг административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова относно повдигнатите обвиненията на трима служители на охранителна фирма за убийство в столичния квартал „Орландовци“, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

На трите лица са повдигнати обвинения за убийство на млада жена в град София. Случило се е на 17 май в квартал „Орландовци“. На 17 май в ранните часове е получен сигнал на гражданин, че на улица в този квартал пред една къща има лице от женски пол в безпомощно състояние, с видими следи от насилие – с вързани лице със „свинска опашка“, поясни тя. „Установена е самоличността на пострадалата, тя води скитнически начин на живот, криминално проявена е, наркозависима. Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби“, добави тя. „Установени са тримата обвиняеми, по бухалките, с които са я наранявали е имало следи от тяхна кръв. На камерите се виждат и техни действия, при пренасянето й в склада и за нанесените й удари“, добави Русинова.

Едно от лицата е било осъждано за трафик на наркотици извън България. Излежал е част от присъдата. Предсрочно е освободен е и в срока на това освобождаване е извършено престъплението“, поясни прокурор Русинова. „Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставяна от охранителната фирма, те са били на работа във въпросната вечер“, отбеляза тя. „Жертвата има множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което има събиране на кръв в горната част на тялото, от което е настъпила и смъртта. Лицата са се предали сами в СДВР“, допълни прокурор Русинова.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари