Обвинен в убийство катастрофира в Хисаря и избяга

1

Знаковият убиец Тихомир Матев сътвори нечувано меле в Хисаря

В събота в курортния град 29 клуба от фенове на „Левски“ участваха в благотворителен турнир.

Матев е един от членовете. Той след турнира е отишъл с двама свои приятели в нощен бар в Хисар. Когато се прибирали с БМВ, той ударил и полял в беседка с кът за отдих в един от парковете на Хисар. След това избягал.

Полицията в курортния град разследва какво точно се е случило. Няма яснота защо мъжът е избягал от местопроизшествието, но БЛИЦ разполага със снимки, които доказват вината му.

Образувано е досъдебно производство за причинени щети на Община Хисаря. Тъй като обаче произшествието е станало миналата нощ, не се знае дали въпросният мъж е бил дрогиран или пиян.

Сайтът припомня, че през 2007 година Тихомир Матев, Димитър Бацанов и Рачо Ангелов бяха обвинени в предумишлено убийство. На 2 февруари 2007 година. Стефан Кудев беше намерен убит в София. Той бе застрелян в главата, а после трупът му е бил запален в автомобил в „Люлин“.

Тогава защитата на Тихомир Матев уточни, че той е работил като въоръжена охрана и е носил оръжие.

Името на „нашия герой“ остава скандално години наред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари