Обучения за подобряване на професионалните умения на полицейските служители се провеждат в Русе

1
Целта е униформените да са подготвени да реагират по-добре в кризисни и напрегнати ситуации
Целта е униформените да са подготвени да реагират по-добре в кризисни и напрегнати ситуации Снимка: Снимка: ОДМВР - Русе

Целта е униформените да са подготвени да реагират по-добре в кризисни и напрегнати ситуации

В областната дирекция на вътрешните работи в Русе се провеждат теоретични и практически обучения за надграждане знанията и уменията на полицейските служители.

В рамките няколко тематични панела, провеждани под ръководството на сектор „Специални тактически действия” към ОДМВР-Русе, в тях вече се включват служители с полицейски правомощия от всички подразделения на дирекцията – от охранителна полиция, пътна полиция, дежурни части и т.н. Тематиката обхваща основните тактически действия при спиране и проверка на лица и моторни превозни средства; действия при възникване на заплаха; използването на физическа сила, помощни средства, оръжие; използването на устройства за принудително спиране на МПС; нормативната база; техниката; правилата; зоните на отговорност и др. Занятията включват теоретична и практическа част на терен, в ситуации близки до реални, съобщават от ОДМВР-Русе.

Паралелно с това във всяко от подразделенията на дирекцията се отделя време и за подготовка и проверка на работата с оръжие на служителите, провеждат се обучения по стрелба, лична полицейска защита и физическа подготовка.

По разпореждане на ръководството на министерството на вътрешните работи, подобни обучения с различни тематики ще се провеждат по-често със служителите от всички областни дирекции в страната, което цели да се повиши максимално професионалната квалификация и компетентност на служителите, както и техните практически умения, за да са подготвени да реагират по-добре в кризисни и напрегнати ситуации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    # Нунчо:
    Прав си, с тия бради и татуировки приличат на турски цигани! Явно някакви комплекси избиват, педерасчетата!
  • 7
    3
    нунчо
    Като ги назначават да не назначават брадясали като талибани и татуирани пед--и
  • 9
    2
    Павликенски селяндур
    И като отидат на предпоготовка отново какво? Все едно некадърното обучение от РУ да си го повториш! Преподавателите в РУ и в МВР школите вече нищо не преподават! Само се крадат пари и никой няма интерес да произвежда стойностни кадри! ФАКТ!!!
  • 3
    1
    Предложение
    Всички на преподготовка в Долни Богоров,Варна,Пазарджик.За една година.Физически изпит отново.Стрелба,бойни приложни техники.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари