Община Русе търси обратна връзка от русенци как да подобри дейността си

1
Събитието е част от програма за справяне с уязвимостите към корупцията на общинско ниво
Събитието е част от програма за справяне с уязвимостите към корупцията на общинско ниво Снимка: Dunavmost

Събитието е част от програма за справяне с уязвимостите към корупцията на общинско ниво

Община Русе и Международният републикански институт (IRI) канят русенци на публично обсъждане на тема “Общината – по-близо до гражданите: Какво е направено и какво още следва да се направи”. Срещата ще се проведе на 28 юни 2022 г., вторник, от 18 до 19:30 ч. в Пленарна зала.

Основната идея на инициативата е да се обсъди гражданското участие и ангажираност на общинско ниво. Целта е да се потърсят идеи и обратна връзка от жителите на Русе за това как местната администрация да подобри комуникацията си с тях, да стане по-достъпна и прозрачна, както и да повиши възможностите за проследяване на нейната дейност.

На гражданите ще бъде представен преглед на съществуващите възможности за участие на общинско ниво, както и стъпките, които Oбщината вече е предприела, за да бъде по-прозрачна и достъпна.

Събитието е част от програмата на IRI за справяне с уязвимостите към корупцията на общинско ниво.

Приканват се желаещите да вземат участие в срещата да потвърдят присъствието си на и-мейл адрес [email protected] най-късно до 26 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Павел
    Трябва им системен тормоз.пък и аз не съм си ги подбирал
  • 3
    8
    Ама
    Големи шегаджии са
  • 6
    7
    До №1
    Ти пък си намерил на кого да се обадиш! Все едно си се обадил на телефона в спалнята на Нашичкия. Нали този отдел е командуван от метресата на Либийчето. Обратната връзка е само една-ООВ (Отрицателна Обратна Връзка). Да си събират багажа, папките и химикалчетата и направо в автобуса за град Нисофо.
  • 1
    6
    Милко
    Имали сме и по големи негодници от вас
  • 6
    5
    Seyfert
    Обратна връзка в края на мандата, а защо не беше в началото?! Некадърността е непоправима. Градът тъне в мръсотия, разкопан и обезлюдаващ. Много пъти граждани са се обръщали към вас за тези проблеми - чуваемост никаква. Но иначе реклама, че сте велики - всякаква
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари