Община Русе: Скърбим за загубата на Захари Симеонов

22
Поклонението ще се състои на 2 март в катедралния храм „Света Троица“
Поклонението ще се състои на 2 март в катедралния храм „Света Троица“ Снимка: Община Русе

Поклонението ще се състои на 2 март в катедралния храм „Света Троица“

Община Русе скърби за загубата на Захари Симеонов, дългогодишен служител в отдел „Социални дейности“, всеотдаен колега и приятел. Завинаги ще пазим в сърцата си спомена за него като открит и сърдечен човек, отдаден на работата си, готов безрезервно да подкрепи всеки, който има нужда от помощ и в най-голяма степен хората от третата възраст. Ще запомним Захари с неподражаемото му чувство за хумор, с което заразяваше всички около себе си, с неслизащата от лицето му усмивка и с прекрасното му и добро сърце, информират от Община Русе.

Общинското ръководство поднася дълбоки и искрени съболезнования на опечаленото семейство и на неговите близки за непрежалимата загуба и изразява своята дълбока съпричастност към болката на всички, които обичаха, уважаваха и ценяха Захари Симеонов.

Поклонението ще се състои на 2 март (събота) от 14:00 часа в катедралния храм „Света Троица“.

Поклон пред светлата му памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    До изрода 3
    Явно си от наглеците, които серат на всичко около себе си, щом не получат на мига това, за което са си отворили лакомите задници, независимо дали им се полага или не. Само изрод може да си позволи да се подиграва със смъртта и да скверни паметта на светъл човек като Захари. Явно си заслужаваш всички злини, които ти се случват.
  • -2
    3
    Спонсор
    Ходих преди години в социални дейности за майка ми! Така си и отиде жената без нищоправене от тях Деца на курви и номенклатурчици, усвояващи заплати работят там!
  • 19
    2
    Моето име
    Брях...ако не е "от това" по-малко умрял ли ще е? Викаш, само да не е от пиене, по-друго си е весело да те измлати тухла четворка. Не ме разбирайте погрешно, не се подигравам, даже човека не познавам, но смъртта си е смърт и "от какво и как" е напълно безсмислено упражнение на езика, направо клюкарство. Мир на душата на починалия и който го е познавал нека каже нещо добро и да се помоли за него.
  • -8
    1
    Добър човек
    4 години работих с него, не знам от какво е починал, но той много пиеше, дано не е от това...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари