Община Русе ще прави мобилно приложение за сигнали

2
Община Русе обяви обществена поръчка за доставка на система за сигнали и мобилно приложение към нея
Община Русе обяви обществена поръчка за доставка на система за сигнали и мобилно приложение към нея

Община Русе обяви обществена поръчка за доставка на система за сигнали и мобилно приложение към нея

Община Русе обяви публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: Доставка и внедряване за нуждите на Община Русе на система за сигнали (контактен център за неспешни обаждания) и мобилно приложение към нея.

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява услуги, съгласно законодателството на държавата, в която то е установено.

Документацията за обществената поръчка е публикувана в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 ч. на 21.06.2023 г. Офертите се подават чрез платформата /ЦАИС ЕОП/ съобразно правилата за нейното използване по чл. 229, ал. 1, т. 12 от Закона за обществени поръчки и при спазване на изискванията, постановени от възложителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    haha
    vox clamantis in deserto
  • 7
    2
    Гневен
    Община Русе да престане да харчи пари на данъкоплатците за ненужни (поне не на населението й) обществени поръчки като "Избор на изпълнител за провеждане на информационни и разяснителни кампании в областта на управление на отпадъците на територията на Община Русе" на стойност 263 000 лева без ДДС! Вместо това да уволни всички държавни служители, които са некъдърни и мързеливи и за които ръководството й знае, че са такива!
  • 16
    1
    Изкуствен Ентелигент
    Тези Паразити пак намериха за какво да харчат обществени средства. Сигналите са във всеки коментар, под всяка новина за Вашето Не кадърно управление. Пенката ли го измисли това?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари