Община Русе прие списък с крайнонуждаещи се за настаняване в общински жилища

5
До 14 януари всички желаещи да бъдат настанени в общински жилища следва да подадат заявление до кмета на Община Русе
До 14 януари всички желаещи да бъдат настанени в общински жилища следва да подадат заявление до кмета на Община Русе Снимка: Dunavmost

До 14 януари всички желаещи да бъдат настанени в общински жилища следва да подадат заявление до кмета на Община Русе

Приет e проекто-списък на крайнонуждаещи се домакинства, които подлежат на настаняване под наем в общински жилища през 2023 г., който съдържа всички ненастанени от списъка за 2022 г. – общо 159 семейства.

Проекто-списъкът е достъпен на уебсайта на Община Русе, както и на таблото на задния вход на Община Русе (към ул. „Петър Берон“) и в ОП „Управление на общински имоти“.

В 14-дневен срок от обявяването му всички семейства, които са картотекирани като крайнонуждаещи се граждани и желаят да бъдат включени в окончателния списък за настаняване в общински жилища за 2023 г, следва да подадат до кмета на Община Русе възражение (заявление) за включване в списъка. Всички подадени заявления ще се разгледат в края на януари 2023 г. от Комисията по Наредба № 6, когато ще бъде изготвен и окончателният списък за настаняване в общинските жилища за 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Истината
    Мда! В супер центъра на града, в малко 4-5 етажно тухлено блокче, тристаен общински имот, ремонтиран основно, даден на русенско директорче на малко обществено национално звено. Те това е, винаги да вървиш с управляващите, които и да са те.
  • 3
    7
    Т.П.
    Разочерована съм до безпомощно положение 😔как може да предлагат хубави жилища на хора ,които имат пари за рошвети да им дават ,а на самотни майки с деца като мен да предлагат мухлясали и в окаяно положение жилища ???!!С потрошени врати ,мухал по стените ,стари тоалетни дето да повърнеш от миризми ,даже мивка няма в кухнята ,чешма няма !!!После ти пишат отказ !!!Това ли е помоща за нуждаещи хора ???А тези дето са окичени със злата и могат да си позволят ремонти на тях дават хубавото !!!
  • 2
    6
    Русе
    Някой знае ли кога ще видим и списъците с крайнонуждаищити се?
  • 6
    5
    daskal
    И защо списъкът с крайно нуждаещи се вече не е достъпен?! Какви тайни крие Общината от обществото? Защото освен посоченото от QRS лице има още много интересни "крайно нуждаещи се". Ама много!
  • 6
    4
    до 2
    Настъпи някой мазол, ама здраво. Даже не мазол а цирей. Документът „проекто-списък Жилфонд 2023.pdf“ вече не може да се достигне от site-а на общинска администрация. Кой ли е тоя дето сгази лука и защо тъй бърза да се покрие?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари