Община Русе: НС отложи обсъждането на процедурата за санирането

0
Заседанието е отложено по нареждане на председателите на двете комисии Николай Нанков и Делян Добрев
Заседанието е отложено по нареждане на председателите на двете комисии Николай Нанков и Делян Добрев

Заседанието е отложено по нареждане на председателите на двете комисии Николай Нанков и Делян Добрев

Съвместното заседание на комисиите по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и тази по енергетика, на която днес трябваше да бъде обсъдена горещата тема с класирането по процедурата за саниране, беше отложено за след седмица. На него трябваше да присъстват и кметовете на Русе и Стара Загора – Пенчо Милков и Живко Тодоров, като в дневния ред на заседанието беше предвидено изслушване на регионалния министър Андрей Цеков, министъра на енергетиката Румен Радев и изпълнителния директор на Агенцията за устойчиво енергийно развитие Ивайло Алексиев. Темата на срещата бе оповестена на сайта на Народното събрание и бе свързана с възникнали проблеми по процедура BG-RRP-4.023 – Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап І, по Национален план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

От деловодството на парламента заявиха, че отлагането на заседанието е по нареждане на председателите на двете комисии Николай Нанков и Делян Добрев. Предстои уточняване на конкретен ден и час за провеждането му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Русенец
    Санирането или топлоизолирането? Как не се намери един експерт да обясни на хората, какво включва това саниране, етап по етап? Уж ни имах за страна с най-много експерти на глава от населението.
  • 6
    2
    Несправедливо е
    Такива изроди, като този да порят красавици като първата му. Кой е тоя и коя е първата му ли? Ами Адам и Ева беееееее.
  • 9
    1
    Леле тоя е много зле
    Че кой те бръсне за слива тебе в НС?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари