Община Русе дава награди за разделно събиране на отпадъци

0
Кампанията ще се проведе на 16 август в мобилните центрове за разделно събиране на отпадъци
Кампанията ще се проведе на 16 август в мобилните центрове за разделно събиране на отпадъци Снимка: Община Русе

Кампанията ще се проведе на 16 август в мобилните центрове за разделно събиране на отпадъци

На 16 август от 15 до 17:30 часа ще бъде проведена кампания в мобилните центрове за разделно събиране на отпадъци. Всеки посетител предал повече от 1 кг хартия, пластмаса, стъкло и метали, ще получи рекламни материали – торбички за разделно събиране или фланелки.

Кампанията цели насърчаване на малки и големи да събират разделно отпадъците от домакинствата и ще бъде проведена в мобилните центрове на следните местоположения:

• ж.к. „Здравец- Север“, ул. „Родопи“, между блокове бл. „Бабуна планина“ и „Руй планина“;

• кв. „Ялта“, ул. „Щип“.

Припомняме, че в мобилните центрове могат да се предават почти всички видове отпадъци, които се генерират в едно домакинство - хартия, пластмаса, стъкло, метали, електрическо и електронно оборудване, опасни отпадъци от бита, акумулатори и батерии, пържилна мазнина, лекарства с изтекъл срок на годност, флакони със сгъстени газове, тонер касети, луминисцентни лампи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Георгиев
    Какви центрове за разделно събиране на отпадъци,какви 5 лв.седи в междублоковото преостранство от една година заключено и не може да се използва по предназначение
  • 6
    2
    Възмутен
    Хубава инициатива, но трябва да има подходящо име. Например,, Сливи за смет " Така ще запознаете младите хора с българските, народни приказки в които има доста мъдрост.
  • -1
    1
    Само да попитам
    Ама раздавайте си торбички за 0.03 лева срещу 1 килограм хартия от 0.20 лева. Няма да Ви предам и грам отпадък (опасен, метален, хартиен, за рециклиране, за нерециклиране, живак, олово, мед, алуминий, чугун, стомана, бронз, месинг, злато, платина, ванадий, хром, титан, паладий, бор, иридий и...........това е. това иамам на склад в мазата).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари