Образователни и интерактивни игри на асфалт радват децата в Русе

3

Изображенията са термопластични и са изработени от устойчив и безопасен за децата материал

Община Русе разположи образователни и интерактивни игри и фигури на няколко локации в града. Изображенията са термопластични и са изработени от устойчив и безопасен за децата материал, който позволява по-дългата им експлоатация.

В Парка на младежта най-малките вече се радват на площадка по безопасност на движението, която позволява игра и с превозни средства – скейтборд, колело или тротинетка.

Различни активности предлагат асфалтовите стикери и на пл. „Доктор Мустаков“ /Американското пазарче/. На новоасфалтирания площад може да бъде изиграна и партия шах с истински фигури.

Още една локация е избрана за поставянето на забавните изображения. Детската площадка на реновираният пл. „Дунав“ доби нов вид, като на нея бе разположен цветен стикер, който дава възможност за развиване на физическите способности на най-малките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    E, и?
    Относно градинката на Американското пазарче - едва ли точно тези игри са най-спешното, от което се нуждае. След продължил повече от четири месеца ремонт на нищо площ все още е в безобразно състояние. Купчини пръст вместо зелени площи, мръсотия, недостатъчен брой разположени пейки. Особено последното - толкова хора посещават градинката, особено по обед, 5-6 нещастни пейки достатъчни ли са? Или се чака да дойде и мине зимата, да се разкаля всичко и да му мислят напролет. Кусур му китка на пазарчето шарения на асфалта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари