Обраха къща във Ветово

0
В имота е проникнато през незатворен прозорец
В имота е проникнато през незатворен прозорец

Полицията разследва две кражби

Първият сигнал е за кражба от имот в град Ветово. За извършеното деяние е сигнализирано вчера от роднина на собственика, който е обяснил, че имотът не е бил посещаван в периода от 2 до 7 януари т.г. Установено е, че е проникнато в къща през незатворен ПВЦ прозорец на приземен етаж и е извършена кражба на телевизор, музикална уредба, моторна резачка и други вещи, съобщиха от ОД МВР - Русе.

На място е извършен оглед от полицията, сигналът е документиран и е започнато разследване в хода на образувано досъдебно производство.

Служители на РУ – Бяла изясняват сигнал за кражба на проводници от помещение на БДЖ в гр. Бяла. Според заявеното, в помещението е било проникнато през отворен прозорец и са отнети около 130 м. проводници с различно сечение. Стойността на отнетите вещи е в процес на изясняване.

По случая е образувана преписка за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари