Облякоха жилетка на метеоролог в ефир, била много разголена!

0
Либерте Чан е по средата на нейната сутрешна съботна прогноза за времето за KTLA, когато се подава една ръка със старомодна сива жилетка
Либерте Чан е по средата на нейната сутрешна съботна прогноза за времето за KTLA, когато се подава една ръка със старомодна сива жилетка

Метеоролог от Лос Анджелис беше принудена да облече жилетка над нейната черна коктейлна рокля на живо в ефир.

Либерте Чан е по средата на нейната сутрешна съботна прогноза за времето за KTLA, когато се подава една ръка със старомодна сива жилетка от дясната страна на камерата, пише Profit.bg.

"Какво става? Искаш да сложа това ли? Защо? Защото е студено?, пита Чан, докато ръката плъзва жилетката по раменете й. "Получаваме много имейли," казва Крис Бъроус. "Какво? Наистина ли? Изглеждам като библиотекарка в момента ", казва Чан, леко объркана.

След прогнозата за времето коментарите в Twitter буквално заваляха, като повечето потребители обявяват това действие за сексистко.

"Това е толкова унизително, защо не я накараха да облече жилетката преди това? Защо пред камерата, карайки я да се чувства по този начин? Роклята беше наред ", пише @pinksostuckup.

"Тя е унижена. Срам за вас", пише @crowsight.

Бъроус се извини за неудобния момент, като посочи, че не е преценил как е изглеждала шегата в ефир. „Съжалявам. Надявам се, че ще ми дадете още един шанс", казва той.

Чан заяви в неделя, по време на Facebook чат на живо с фенове, че е изненадана, че инцидентът се е превърнал в "толкова голямо нещо." "Аз наистина не се обидих. Хората го извъртат и твърдят, че е сексистко. Мисля, че е просто смешно ", каза тя.

Това не е първият проблем с гардероба на Чан, с който тя намира място в медийните заглавия. През март нейната зелена рокля сякаш се сля със зеления екран, в резултат на което се получи куриозен гаф.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари