Областният управител на Русе: Политиците ни не трябва да се оглеждат на изток или на запад

1
Анатоли Станев​: За предците ни единството на народа и политическата пълноценност не са били просто обещания, а начин на мислене и действие
Анатоли Станев​: За предците ни единството на народа и политическата пълноценност не са били просто обещания, а начин на мислене и действие

Анатоли Станев​: За предците ни единството на народа и политическата пълноценност не са били просто обещания, а начин на мислене и действие

„Днес отново сме изправени пред редица дилеми и нека не забравяме, че самостоятелността на българската държава е отговорност за всички нас и урок най-вече за политиците, че няма нужда да се оглеждат на изток или на запад. Необходимо е просто да бъдем непоколебими в решенията си и да подхождаме достатъчно последователно“, заяви областният управител на Русе Анатоли Станев в навечерието на 114-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България.

„Актът на Независимостта е поредният пример в историята ни за това колко е важно народът да бъде воден от достойни държавници, които умело и мъдро отстояват националните интереси. За предците ни единството на народа и политическата пълноценност не са били просто обещания, а начин на мислене и действие“, допълва още областният управител.

Областният управител ще участва и в официалната церемония по случай Независимостта, която се организира от Община Русе и ще се проведе утре пред Паметника на свободата в крайдунавския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Муньо?
    Мунчо май е доста близък с областния. Всичко знае! PR ли му прави?!
  • 1
    4
    Мунчо
    до 3: Не се знае, Толчо е хлъзгав.
  • 3
    3
    Razbira4
    ...колко да се справя,още месец макс
  • -5
    2
    Ми, щото не е мошеник!
    И щото по всичко личи, че най- добре се справя. Особено в сравнение с предшественика си…
  • 11
    1
    Дунав
    Тоя мошеник защо още не са го разкарали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари