Областният управител на Габрово се кани да съди Корнелия Нинова

0
Кристина Сидорова бе публично обвинена, че на изборите е работила срещу БСП
Кристина Сидорова бе публично обвинена, че на изборите е работила срещу БСП Снимка: Фейсбук

Кристина Сидорова бе публично обвинена, че на изборите е работила срещу БСП

Областният управител на Габрово Кристина Сидорова заяви намерението си да търси съдебна отговорност от лидера на БСП Корнелия Нинова, която вчера публично обвини областните управители на Габрово и Сливен, че на изборите са работили срещу БСП, информира БНР.

Председателката на БСП Корнелия Нинова на вчерашната, първа след изборите пресконференция обяви, че „На много места областни управители, назначени от президента Радев, работеха за "Левицата" и даде пример с областните управители на Сливен и Габрово, като посочи, че има доказателства за това.

Областният управител на Габрово Кристина Сидорова отрече да е помагала на една или друга политическа сила и изтъкна, че по време на предизборната кампания е работила за добрата организация на вота и единствено според правомощията на областния управител. По думите на Сидорова твърденията на Нинова са клеветнически:

"Обмислям да предприема съдебен иск и в съдебна зала тя да докаже това, което вчера каза за натиск върху държавни служители, за нарушения, които приписва на мен. В момента се съветвам с адвокати и вярвам, че справедливостта и истината ще възтържествуват и госпожа Нинова ще спре да лъже публично в национален ефир."

Кристина Сидорова е член на БСП от 18 години. Била е народен представител в 44-ото народно събрание, а преди това общински съветник в Габрово. Тя е сред опозиционерите в партията и противник на политиката на Корнелия Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари