Обирът в Катуница: Маскираният мъж стрелял, взел парите и излязъл спокойно

0
Кражбата е за 3 000 лева
Кражбата е за 3 000 лева Снимка: bTV

Касиерката разказа и как срещу нея е насочено оръжието

Задържаха заподозрян за въоръжения обир в пощенската станция в пловдивското село Катуница, при който бяха откраднати около 3000 лв.

Въоръженият мъж, който обра пощенския клон в Катуница, стрелял с пистолета пред две жени, които чакали да платят сметките си, разказва касиерката Весела Димитрова пред bTV 

Чух гръм и не знаех какво става и нахлу при мен маскиран мъж с качулка, със слънчеви очила, с насочен към мен пистолет и само каза: "Давай" и посочи парите“, споделя Весела Димитрова, касиер.

Маскираният обирджия взима парите и излиза от пощата спокойно, без да тича. На входа се разминава с мъж, който преди това чува изстрела.

Той излизаше с торбата с парите и с пистолета в ръка, разминахме се тук, влязох навътре…попитах служителката: добре ли е, всичко наред ли е, обадила ли се е на 112 и се върнах и го проследих, за да помогна на полицаите“, споделя Иван Станков, свидетел на обира.

В издирването на обирджията се включват ловци от селото, организирани от кмета.

Мъжът обаче се връща в селото и е задържан в една от къщите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари