Обич от трибуните

0
Невяна Владинова получава спокойствие и увереност от своя баща
Невяна Владинова получава спокойствие и увереност от своя баща Видео: bTV

Невяна Владинова получава спокойствие и увереност от своя баща.

Българската агитка в Баку е една от най-шумните и най-ентусиазираните. Сънародниците ни пропътуват разстоянието от България, Англия, Германия и къде ли още не по света с една цел – да проследят с трепет и любов най-важното за годината състезание на любимите си момичета, предава bTV.

За двама души обаче това състезание има различно измерение. Бащата и дядото на Невяна Владинова се опитват винаги да са близо до любимата си гимнастичка и любимия отбор. Без колебание решават да дойдат и този път.

А решението се оказва най-доброто. След сезон изпълнен с възходи и спадове в най-важния си старт за годината, Невяна излезе спокойна, овладяна, силна.

"Присъствието на баща ми много ми помага, той е най-спокойният човек, когото познавам и винаги когато е на състезание, ми предава тази увереност и това спокойствие. Наистина имаме много силна връзка и искам да му благодаря специално за това, че е тук", споделя Неви.

"За мен е важно като психологическа подкрепа. А за нея – предполагам, че и за нея е така. То е заложено. Не мога да го обясня. Просто някакво вътрешно усещане", казва бащата на Владинова.

Да опреедели емоциите, докато дъщеря му е на килима, Станимир не намира думи, затова я описва простичко и с много обич:

"Най-вече виждам моята дъщеря и се опитвам да бъда с нея навсякъде и по всякакъв начин. Да я подкрепям!"

На въпрос дали тя е по-силна, когато са заедно, бащата на Владинова заявява: "Аз така го чувствам, че тя се чувства по-добре!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари