"Обградени сме": Виталий Кличко се съмнява, че е възможно още цивилни да напуснат Киев

1
Намираме се на границата на хуманитарна катастрофа, допълни кметът на Киев
Намираме се на границата на хуманитарна катастрофа, допълни кметът на Киев Снимка: БГНЕС

В момента имаме ток, в момента имаме вода и парно в къщите си. Но инфраструктурата е разрушена, за да се доставят храна и лекарства, допълни кметът на Киев

Всички пътища са блокирани и сме обградени. Не е сигурно, че е възможно да направим още евакуация на цивилни. Това заяви кметът на Киев Виталий Кличко в интервю за "Асошиейтед прес", предаде bTV.

По време на разговора АП съобщава, че Кличко е замълчал няколко секунди преди да даде този отговор.

"Намираме се на границата на хуманитарна катастрофа", каза още Кличко, докато в града продължава полицейският час, който според него позволява на властите да разпознават по-лесно „саботьори“ по улиците.

В момента имаме ток, в момента имаме вода и парно в къщите си. Но инфраструктурата е разрушена, за да се доставят храна и лекарства", допълва още кметът на Киев.

Кличко посочи още, че че до момента са убити девет цивилни в Киев, включително едно дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    русенец
    Имате ток, вода, парно и интернет? Добре, че руснаците не са ви спрели фейсбука, че съвсем щяхте да оревете света. Прочие, Кличко и братчето му нали щяха да хващат оръжието и да ходят да мрат за Украйна? Аман от украински циркове!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари