Няма данни за пострадали и щети от земетресението в Пловдивско

0
Земетресението е усетено и на летище "Пловдив", където няма нанесени щети
Земетресението е усетено и на летище "Пловдив", където няма нанесени щети Снимка: Pegasus Airlines

Земетресението е усетено и на летище "Пловдив", където няма нанесени щети

Към момента няма постъпили сигнали за щети в оперативния център на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пловдив след земетресението.

Това съобщи говорителят на дирекцията Таня Костадинова, предаде БТА. Два пожарни автомобила от Асеновград превантивно ще извършат обход на основни улици и булеварди в града. Към този момент ситуацията е спокойна. Няма сигнали и в района на Асеновград, съобщиха от общинската администрация.

По данни на Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките земетресението от 15:26 часа е с магнитуд 4,8 по Рихтер с дълбочина 5 км. и епицентър на 14 км югоизточно от Пловдив.

Земетресението е усетено и на летище "Пловдив", където няма нанесени щети и работата на служителите продължава в нормален ритъм. Това съобщи директорът на аеропорта Дойчин Ангелов. Дневното разписание на летището показва, че предстоят два полета до Лондон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари