Няма да канят Зеленски на първото заседание на парламента

1
Депутатите ще го поканят на първия председателски съвет
Депутатите ще го поканят на първия председателски съвет

Депутатите ще го поканят на първия председателски съвет

"За съжаление, не беше постигнато решение президентът на Украйна да бъде поканен за видеообръщение на първия ден, но постигнахме единодушие да бъде поканен на първия председателски съвет", каза Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС след проведената среща в Народното събрание.

Днес представители на ГЕРБ-СДС, ДПС и „Демократична България - обединение“ влязоха в сградата на Народното събрание да обсъдят предложението на ГЕРБ-СДС да поканят президента на Украйна Володимир Зеленски да отправи видеообръщение към народните представители на живо по време на предстоящото първо заседание на новия парламент.

Не бяха забелязани представители на „Възраждане“, „БСП за България“ и „Български възход“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    Стефан
    Простотия до шия.
  • 2
    17
    daskal
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • 4
    16
    Гост
    Абе нещастници гледайте нашата държава да стабилизирате вие сте тръгнали другите държави да мислите,не усъзнавате ли че българина живее най зле ?дори държави които не са в европейскиат съюз са по добре и знаете ли защо?Защото нямям кретени управляващи е сега пак напълнете курортите с украинци плащайте за тях а българските пенсионери на море не са ходили от години.Да трябва да сте най много 50 не 240 хрантутника ближещи задниците на амаериканците,че те толкова много държат на българите чак виза не ти дават и на разходка да идеш до там
  • 7
    15
    Избирател
    Ало 240 парцала за това ли ви избрахме - да ни слагате позьора клоун резак да ни фъфли! Идете нахуй суки!
  • 7
    14
    Кукумицин
    На тоя искам да му се издрискам на муцуната! Много мазен и нагъл рязан еврейн
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари