Няколко грозни факта за южното ни Черноморие

6
Навсякъде е полупразно в средата на юли. Защо ли?! Морето било замърсено и затова нямало туристи. ГЛУПОСТИ!
Навсякъде е полупразно в средата на юли. Защо ли?! Морето било замърсено и затова нямало туристи. ГЛУПОСТИ!

Навсякъде е полупразно в средата на юли. Защо ли?! Морето било замърсено и затова нямало туристи. ГЛУПОСТИ!

Българска туристка представя своето изживяване от посещението си в Созопол и околните плажове. Петя Кръстева разкрива защо мнозина българи предпочитат да прекарат ваканцията си в Гърция или Турция вместо да изберат родното Черноморие. Жената, която е запозната отлично с региона на Созопол, подкрепя своите свидетелства с няколко снимки. Тя споделя всичко в групата на Facebook с името "Как да пътуваме повече, по-изгодно и по-щастливо", където публикацията ѝ събира стотици коментари и харесвания от хора, които са също са се опарили от южното Черноморие.

Ето какво споделя Петя Кръстева в социалната мрежа:

Поздрави от южното ни Черноморие и най-вече обичания от мен Созопол, свързан с много спомени.

Като динамичен човек обиколихме доста плажове около Созопол, Каваците и Дюни- от Exe, Cavo и най- новия Noir, до Златна рибка и Куче$ куче. Навсякъде полупразно в средата на юли. Защо ли??! Морето било замърсено (от телевизора) и затова нямало туристи. ГЛУПОСТИ!

Ето няколко факта - грозни и верни от първо лице.

Чадър и 2 шезлонга от 30 до 70 лв. (консумация отделно).

На Златна рибка виждам шезлонгите мръсни, пълни с пясък. На въпроса не е ли добре да ги чистите по-често? Отговор - като не ти харесва не ги взимай!!!! Мило отношение нали?

Има и плаж като Кучето, където не плащаш чадър и шезлонги, но стои бележка, че минималната консумация е 60 лв… ако си на шатра - 120лв.

Отиваш до първата барака за освежаващ коктейл (напр. Розов джин с 3 малини и бучка лед - 26 лв.)

Чудя се къде съм? Дали на най-новия луксозен кораб на MSC, където най-скъпият коктейл на баровете беше по 12-13 Е?!

Вечеряме в гръцки ресторант: Порция калмари - 10 колелца - 25 лв. В Гърция за тази цена е голяма чиния с връх.

Ето това е реалността, мили хора.

Всичко съм подкрепила със снимки, за да не каже някой, че си фантазирам.

Да не се оплакват ресторантьори и хотелиери, търсейки външни причини, защото виновни са си те - лошо обслужване, високи цени и високомерие.

Жалко за природните дадености.

Море, слънце и красиви стари къщи - обичам те Созопол и тъжа заедно с теб!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    КЕФ!
    Голям кеф е да гледаме пълзящия фалит на цялото мафиотско черноморие. КЕФ! Възмездието за мутрите решили, че с откраднатите пари ще си напраскат хотелчета на пясъка, ще подкупят местните общинари, ще вземат плажовете и ще настане живот - ще преперат откраднатите пари. Да ама не. Ганя може да е прост и нагъл, ама умее да си прави сметката и не обича да го правят на балък. Сега хотел след хотел затваря, ресторант след ресторант затваря. Достатъчно е да се погледнат офертите за имоти...доста хотелчета на морето се продават вече. Още няколко години и тия хотелчета ще трябва да ги продават на цената на апартамент в София. Наглите мутри се наиграха много яко. Сигурно си мислят, че ще спасяват сезона с английските алкохолици, ама още след третия сезон и всичко е тотал щета, защото след тях се налагат такива ремонти, че затъването само се увеличава :D
  • 5
    1
    България
    Има ли още Българи които не са видяли Гръцките плажове ако ли не трябва да ходите до там поне веднъж и повече няма да стъпите на българското черноморие
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари