Някой пише от профила на убитата в Англия Гергана

0
Сестрата на Гергана получила съобщение, че тя е жива и здрава, но необичайно за нея на кирилица
Сестрата на Гергана получила съобщение, че тя е жива и здрава, но необичайно за нея на кирилица

Величка, сестрата на обявената за издирване в Англия българка Гергана Проданова, съобщи, че получила на личната си страничка във Фейсбук съобщение, гласящо, че родственицата й е жива и здрава. 

Тя се била покрила заради пореден скандал с бащата на трите й деца, Костадин Костов, който е задържан от полицията и в понеделник трябваше да бъде изправен пред съда в град Екстър.

Съобщението обаче било написано на кирилица, досега Гергана кореспондирала с близките си само на латиница, коментира брат й Стоян Динков, когото журналистите откриха в старозагорското село Оряховица, съобщава "Монитор". 

По думите му най-вероятно в Англия с Гергана се е случило най-лошото: тя е била убита от ревнуващия я Костадин, а трупът е бил скрит на незнайно място.

„С Коста се знаем от деца, родени сме и двамата в Оряховица. Никак не ми хареса , когато заживя със сестра ми, но не можех нищо да направя. Толкова пъти я е пребивал, а тя непрекъснато го защитаваше. Посягал е и на децата. Имат три – две момченца и малката Габриела, но той е припознал само нея. Пиянствата му нямаха край-продължаваха със седмици, на финала Гергана беше цялата посинена. В края на миналата година тя най-после се реши да го зареже и тръгна за Англия. Намери си работа там, дори каза че има и приятел, някакво момче от Лом, казва се Тихомир. Междувременно Коста успя по някакъв начин пак да я подлъже, уж се бил променил, спрял да пие, щял да припознае децата. И тя го прибра при себе си!“, разказа братът.

Последният разговор на Стоян и Величка със сестра им бил на 4 август. От тогава Гергана спряла да вдига телефона на позвъняванията. При проверката на полицията трите деца са намерени живи и здрави при майката на Костадин Ганка, която живее в многоетажен блок в старозагорския квартал „Три чучура-юг“.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари