Мистерия около убийството на Гергана в Англия! Старозагорката имала и друга връзка?

0

42-годишният  Костадин Костов  е обвинен в убийството на 38 -годишната Гергана Проданова , която за  последно е била видяна в Ексетър, съобщава BBC, цитиран от ТОП НОВИНИ.

Двамата са от Стара Загора. Гергана е обявена за издирване на 8 август, след като колегите й от хотела, в който работела, сигнализирали, че не се е явила на работа и не вдига телефона си.

Костадин Костов е задържан и трябва да се яви в съда в Ексетър утре. От полицията съобщават, че разследванията продължават. Тялото на Гергана не е открито.

Гергана Проданова и Костадин работили  заедно в старозагорския завод „Стандард профил”.  Според нейни познати Гергана имала три деца, живеела с Костадин на семейни начала. Заминала на гурбет, заради парите. Костадин я последвал преди няколко месеца. Той имал лошо пиянство, ставал избухлив и агресивен.

В профила на Гергана във Фейсбук обаче има снимки и с друг българин  - Тишо Тодоров, който живее в същия град в Англия. В неговия профил пък има две публикации за изчезването й. На въпросите познава ли някой от публикацията, той отговаря, че това е приятелката  му и това е кошмар.

За последно Гергана била забелязана късно вечерта, преди изчезването й,  в магазин близо до дома си. Сред разпитаните бил и мъжът, с когото Гергана живеела Костадин. Показанията му били противоречиви, говорел неадекватно. Затова бил задържан по подозрение в убийството на Гергана.

Съобщение за провеждано разследване за изчезването на 38-годишна българка от Стара Загора, на територията на Обединеното кралство, са получили вчера от английската полиция българските власти. Още снощи старозагорските полицаи са направили проучване и е установено, че Гергана Проданова не е в Стара Загора, нито в пределите на България. Данните са предадени на английските органи на реда. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От днес банята се увеличава с 10 минути махане на мартеници!

Харесай Дунавмост във Фейсбук