Нужни са 5000 паунда за транспортиране на тялото на Христо

0
Близо час реанимирали българина, който издъхна на път за Лондон
Близо час реанимирали българина, който издъхна на път за Лондон

Поне 5000 паунда ще са нужни за транспортиране на тялото, близките търсят помощ.

Близо час лекари са реанимирали българина Христо Ангелов, който бе покосен от масиран инфаркт на път за Лондон, разказаха близки на почерненото семейство, предаде 24 часа,

Въпреки усилията на медиците бургазлията издъхнал. За смъртта му обаче семейството научило три дни след фаталния инцидент на 12 май.

Междувременно негови близки алармираха в социалните мрежи, че Христо Ангелов е в неизвестност. Той кацнал на летище Лутън на 12 май и от там следите му се изгубили.

Едва на 15 май вечерта синът му Ростислав публикува във фейсбук съобщение, че за жалост баща му е починал от инфаркт. Момчето благодари на десетките познати и непознати, които бяха изразили готовност да помогнат в издирването на баща му.

Синът на Христо научил трагичната новина от приятел на баща си, който му се обадил по телефона. С него пък се свързали от полицията в Лондон.

В момента тялото на българина е в лондонска болница, предстои извършване на аутопсия, за се установи със сигурност причината за смъртта.

Едва след приключване на всички процесуални действия семейството ще може да извади смъртен акт и да наеме британска агенция, която да транспортира тялото. 

За това обаче ще са нужни поне 5000 паунда, които са непосилни за семейството. Близките на трагично загиналия бургазлия се надяват на помощ от свои сънародници, за да могат да погребат Христо на родна земя.

48-годишният Христо внезапно се почувствал зле в автобуса на път за Лондон. Веднага е извикана Бърза помощ, бургазлията е откаран в болница, но починал след час.

До фаталния инцидент той не е имал сърдечно заболяване, нито някакви симптоми, че нещо не е наред.

Мъжът не е вземал лекарства, но при последното си връщане в България изглеждал малко по-уморен от обичайното, разказаха негови близки.

Христо има съпруга и двама сина на 17 и 22 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари