Нумеролог сподели какво да правим за да ни върви през 2016

0
Добре е да се отворим към света
Добре е да се отворим към света

2016 година дава девятка при сбора на цифрите си.

Това, според нумеролога Ели Маринова означава няколко неща, сподели тя в студиото на TV 7.

Всяко число има и добри и лоши аспекти. Деветката трябва да заляга на дипломацията. Тя е лош стратег. Тя е числото на чужбина, числото на големия свят.Почти за всички страни следващата е година девятка.

Бежанската вълна ще се разрасне и през следващата година. Ще има ксенофобия и фанатизъм. Важното е да се постараем да бъдем дипломати. Да не драматизираме. Да гледаме на проблемите като на работа за вършене. Завистта, гледането в чуждата паница може да изиграе лоша шега на политиците. България е под шестица и тройка, а те символизират любовта и груповата душа. Но двете заедно правят деветка. 

Добре е да се отворим към света, допълва Маринова. Има вероятност за политически борби и дори за предсрочни избори. Ще се явят силни характери, които ще кръстосат шпаги едни към други. Друго качество на деветката е, че тя събира, събира и в един момент избухва. В икономически план ако първите шест месеца бъдат проведени добри преговори, има шанс България да се отвори към Шенген. 

Осмицата през 2015-та беше бедствия, аварии и катастрофи. Деветката е под знака на огъня. През лятото могат да се очакват пожари. 

Това е година на червената огнена маймуна според китайския календар. Ако няма капани, маймуната сама си ги създава. Според китайския зодиак обаче годината може да е лесна. Изводът е търпение и пак търпение през 2016 година.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари