Нудисти изхвърлиха натопорчен колоездач

1
Натопорчен колоездач не беше допуснат до нудистка велообиколка заради ерекцията, която получил
Натопорчен колоездач не беше допуснат до нудистка велообиколка заради ерекцията, която получил

Натопорчен колоездач не беше допуснат до нудистка велообиколка заради ерекцията, която получил при вида на разпищолените състезателки.

"Приповдигнатият" и "превъзбуден" спортяга бил забелязан на старта на Световната гола велообиколка в Кентърбъри, Великобритания, съобщава "Индипендънт", предаде BIG5.

Всички участници в състезанието са голи. Стюардите, обаче, наредили само на този човек да си обуе панталоните, а после бил изгонен и от полицията. Мярката целяла "повишаване на осведомеността за опасностите, пред които се изправят колоездачите на пътя".

"Всички си сваляха дрехите и се приготвяха за състезанието. Чух шум и се обърнах. Беше ужасна гледка", разказва свидетел на "инцидента" със злополучния състезател.

"Честно казано, той беше превъзбуден и го беше вдигнал. Изглеждаше сякаш състезанието му харесва прекалено много.Един от организаторите отиде и му каза да си обуе панталоните, докато друг разговаряше с полицията. Човекът изглеждаше много глупаво, когато полицаите говориха с него", добавя очевидецът.

В отговор на множеството оплаквания организаторът Бари Фриймън заяви във фейсбук: "Не приемаме такова поведение. Проблемът беше решен и той беше отстранен преди старта". Световните голи велообиколки се провеждат в различни градове по света от активисти, които настояват властите да вземат по-големи мерки за пътна безопасност и напомнят на шофьорите да обръщат по-голямо внимание на колоездачите на пътя.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари