Новото име на спортната зала в Русе ни разочарова

1
Като се появи новия спонсор залата отново може да бъде прекръстена на: ЛАФКА, ЕВРОБЕТ, КОСМОПОЛИТЪН, ПЛАН Б или нещо друго
Като се появи новия спонсор залата отново може да бъде прекръстена на: ЛАФКА, ЕВРОБЕТ, КОСМОПОЛИТЪН, ПЛАН Б или нещо друго

Това е заглавие на една стара и позабравена публикация на Dunavmost от 16 юли 2015 година. 

Тогава бяхме писали, че след толкова дълго чакане, все пак спортната зала ще бъде открита след броени дни. И точно преди самия финал, управниците ни решиха да сменят името на "Арена Русе". Всякакви имена бихме приели, но това точно не сме и очаквали.

„Булстрад Арена“ ще се казва многофункционалната зала в Русе, стана ясно днес.

Може ли един толкова важен проект за Русе да бъде опозорен с явна реклама на едно застрахователно дружество. Това е ясен признак, че ни управляват едни хора за които бизнес интересите може би са на първо място. Нямаме друго логично обяснение защо един ключов проект за Русе ще носи това име.

Ами ако Делян Пеевски беше спонсор, може би името на спортната зала трябваше да бъде "LAFKA", какво мислите вие?

Името беше съобщено пред русенските медии днес в 16 часа пред залата от мениджърския й екип – Борислав Велков и Иван Драндийски, инвеститорът Пламен Бобоков, към които се присъедини и кметът на Русе Пламен Стоилов.

Днес разбираме, че спортната зала в Русе отново ще носи името „Арена Русе“.  Всички знаем, че това име не е ново, а по-скоро това което "затриха" нашите управници заради един спонсор.

Е за наша радост договорът с БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП изтече и спортната зала се казва отново „Арена Русе“.

Но да не бързаме да се радваме, защото към момента се водят преговори за нов спонсорски договор. Какво ни очаква сега, никой не може да предположи даже.

Като се появи новия спонсор залата отново може да бъде прекръстена на: ЛАФКА, ЕВРОБЕТ, КОСМОПОЛИТЪН, ПЛАН Б или нещо друго. Да видим кой ще плати най-много....

Предстои да видим какво ще се случи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари