Новият сервиз за ауспуси на „Даскалови ИКО“ отвори врати

5

Ремонтната база на „Хлебозавода“ се премести на по-удобно място за клиентите в двора на „Стедиа“

Новият сервиз за ауспуси на „Даскалови ИКО“ - Русе отвори врати. Ремонтната база, която беше на територията на „Хлебозавода“, се премести в двора на „Стедиа“, на ул. „Потсдам 10“, точно срещу брикетната фабрика. Обектът отвори врати на 6 октомври и вече посреща първите си клиенти.

Новата локация е много по-комуникативна и удобна за клиентите, с директен достъп от булеварда, където има и указателни табели. Клиентите могат лесно да се ориентират и чрез Гугъл карти, където е описан маршрутът. Сервизът е оборудван с модерна техника и всичко необходимо за поддръжката на ауспухови системи, като в най-близко бъдеще планираме още обновления и модернизация на халето“, уточни собственикът на „Даскалови ИКО“ Васил Даскалов.

Предприятието разполага с общо два обекта, собственост на „Даскалови ИКО“, ситуирани на ключови локации в града. Основният сервиз, добре познат на клиентите, се намира в Западна промишлена зона – бившата „Дунавия“, където освен стандартни ремонти, се предлага и изработка на права генерация, ролбари, смяна на масла и филтри и др.

Втората база в двора на „Стедиа“ пък е таргетирана към клиенти от източната и централната част на града, лесно и бързо достъпна благодарение на големия булевард и предстоящото уширение. И двата автосервиза обслужват както леки коли, така и тежкотоварни автомобили, трактори, мотокари, пожарни коли и пр.

Освен с ремонтни дейности на ауспуховата система тук се изработват тръбни магистрали за токови агрегати, изкупуват се катализатори и DPF филтри.

Фирма „Даскалови ИКО“ вече повече от 30 години е на пазара, добре позната на гр. Русе и околията. Благодарение на качеството обслужване, тя успява да изгради авторитетно име и да спечели доверието на своите клиенти. „Винаги сме целили нашите клиенти да имат спокойствието, че колата им е в сигурни ръце, и затова не спираме да надграждаме идеите си, следвайки динамиката на новото време“, споделя управителят на фирмата Сергей Даскалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари