Нови отличия за ТСК - Русе във втория ден на ДОП в Асеновград

0
Tрето място за кадетите до 15 години на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе
Tрето място за кадетите до 15 години на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе

Tрето място за кадетите до 15 години на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе

Tрето място в отборната надпревара записаха във втория ден на Държавното отборно първенство по вдигане на тежести кадетите до 15 години на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе. Надпреварата се провежда в град Асеновград.

В индивидуалната надпревара в същата категория Диян Ангелов зае първо място в категория до 61 килограма, а Мартин Пенчев, който е и ученик в Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ зае второ място. При момичетата Бисерка Ангелова зае трето място в категория до 40 килограма. При кадетките до 15 години Руслана Атанасова се класира на второ място в категория до 45 килограма.

Днес в третия ден на Държавното отборно първенство по вдигане на тежести на състезателния подиум ще излязат кадетките и кадетите до 17 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари