Нови началници са назначени в Община Русе

7
Те  поемат отделите „Правно-нормативно обслужване“ и „Строителен контрол“
Те поемат отделите „Правно-нормативно обслужване“ и „Строителен контрол“ Снимка: Община Русе

Нови началници поемат отделите „Правно-нормативно обслужване“ и „Строителен контрол“. Това са Елена Тодорова и Радослав Бакърджиев, съобщават от пресцентъра

Началникът на Отдел „Правно-нормативно обслужване“ в Община Русе Елена Тодорова е завършила специалност "Право" в Русенския университет, където е и докторант по гражданско и семейно право. Вече повече от година работи в правния отдел на Община Русе. Тя оглави отдела, след като досегашният началник Искрен Илиев стана директор на Дирекция „Правни дейности“.

 Радослав Бакърджиев е завършил средното си образование в Математическа Гимназия „Баба Тонка“ в Русе, профил „Информатика“. Дипломирал се е като строителен инженер, специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Трудовият му стаж е започнал в Община Русе като стажант по програмката „Старт в кариерата“ в отдел „Устройствени планове и кадастър“. Впоследствие работи и в отдел „Контрол по строителството – сега „Строителен контрол“. Според Радослав Бакърджиев спазването на правилата спомага за създаването на по-добро и отговорно общество.

 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, отивам за хляб!
- Може да завали, вземи си едно яке!
- В куфара ми е.

Харесай Дунавмост във Фейсбук