Нова автогара отвори врати в Свищов

4

Днес в Свищов официално беше открита нова автогара

Автогара Свищов е собственост на фирма „ФЕНИКС2“ ООД, занимаваща се с дългогодишен пътнически транспорт и ще обслужва междуградски и международни автобусни линии. На откриването специален гост беше кметът д-р Генчо Генчев, който заедно със съдружниците във фирмата Пламен Георгиев и Кристиян Георгиев прерязаха лентата на новата придобивка за крайдунавския град.

На церемонията по откриването присъстваха архиерейският наместник отец Руслан Личев и отец Михаил Миронов, които осветиха сградата и благословиха дейността на превозвачите в новото им начинание.

Събитието бе уважено още от председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, секретаря на Общината Любомира Петрова, представители на общинското ръководство, различни институции, фирми и граждани, които изразиха своето приятно впечатление от облика на автогарата и пожелаха успех на целия екип, отговарящ за дейността ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Запознат
    Те хора не останаха в Свищов, откакто залези Стопанската Академия и Свищов лека - полека заприлича на село. Има останали може би около 7/8 хиляди жители, предимно възрастни, а какъв живот беше там преди ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари