Нов температурен рекорд в Русе

16
Температурни рекорди бяха измерени в днес в Североизточна България
Температурни рекорди бяха измерени в днес в Североизточна България Снимка: Dunavmost / Архив

Температурни рекорди бяха измерени в днес в Североизточна България

В Русе температурата в 14:00 часа достигна 19,6 градуса – по-висока от абсолютния максимум от 16,4 градуса, измерен през 2000 г. на този ден. Рекорд отбеляза и температурата в Силистра, където бяха измерени 18,8 градуса, докато през 2000 г. максималната бе 16,3 градуса, съобщи БНР.

В Шумен температурата днес достигна 20 градуса.

До края на деня ще остане предимно слънчево и топло за сезона. През нощта по преминаващ слабо изразен фронт облачността временно ще се увеличи. Вятърът ще е поривист от югозапад с обръщане от запад – северозапад и усилване в Дунавската равнина.

Утре сутринта, главно по поречието на Дунав, ще има условия за намалена видимост. През деня ще преобладава слънчево време. Вятърът ще отслабне. Температурите ще се понижат с 1-2 градуса. Остава топло за сезона. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, за района на Шумен – 5-6, а максималните ще са от 12 до 17 градуса, за Шумен – 13-14.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    До 5
    Не го защитавам, не ми пука за него. Като не го харесвате вървете в общината и го изритайте или го сложете на гилотината, не ми пука за него. Писна ми да гледам разни безпомощни и безполезни загубеняци да реват в интернет и да не правят нещо. Толкова сте жалки, че не будите съжаление и само депресирате с безполезността си.
  • 5
    8
    аха
    какъв дебил трябва да си за да харесваш дебила пенчо?
  • 0
    7
    ха, ха
    А може и наранено его от отказ?!?
  • 6
    6
    до 5
    както не ме интересува твоето семейно, сексуално и всякакво друго положение, така не ме интересува и неговото! Явно избивате някакви комплекси с постоянното ви словоблудстване, едни и същи простотии всеки ден, под всякакви статии! Работата отива към психиатър! Какво, сексуална немощ ли ви гони или рогата са ви големи?!?
  • 4
    5
    До 2 и 3
    Когато сте защитници на един ИЗНЕВЕРНИК, а па кажете му да си обнови всички CV-та, включително и в Общаната с актуалното семейно състояние: женен, разведен, женен (малеййййй ако се е оженил за оная с Вазелина). Иначе преди изборите разкарваше семейството си като панаирджийски котенца по тивилизиите (справка битивито). Иначе този нефелен индивид, дори и съжаление не ВЪЗБУЖДА в моята високопоставена Персона. Амин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари