Нов случай на измама с лицето на Никол Станкулова

0
Става въпрос за фалшива реклама на хапчета за отслабване
Става въпрос за фалшива реклама на хапчета за отслабване Видео: NOVA

Става въпрос за фалшива реклама на хапчета за отслабване

Нов случай на измама в мрежата с лице на популярна личност. Отново замесиха името на Никол Станкулова във фалшива реклама на хапчета за отслабване.

Използват моето лице и лицата на други популярни личности. Спекулират с доверието на когото могат. Рекламират през Google и така рекламата плъзва навсякъде”, предупреди тя, предава NOVA.

„Проблемът е, че този път са задълбочили. Когато кликнеш върху линка, излиза много дълго интервю за това как съм свалила 14 кг. с лекота”, посочи водещата.

По информация на Станкулова в състава на фалшиво рекламираните лекарства за отслабване има сходни съставки с медикаменти за Алцхаймер и Паркинсон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари