Нов монитор в ултратънката рамка дава усещане за по-голям екран

0
Philips Monitors, пуска нов 25-инчов монитор с AH-IPS LED матрица и  Quad HD резолюция
Philips Monitors, пуска нов 25-инчов монитор с AH-IPS LED матрица и Quad HD резолюция

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, пуска нов 25-инчов монитор с AH-IPS LED матрица и  Quad HD резолюция. Това означава кристално ясни изображения на компактен екран. Мониторът съдържа 65% рециклирана пластмаса, а корпусът му е без PVC и бромиран забавител на пламъка (BFR), което го прави напълно екологичен продукт, пише BIG5.bg.

Quad HD на по-малък екран

Последните модели дисплеи Philips постигат удивително рязка и чиста Quad HD картина с резолюция 2560x1440 или 2560x1080 пиксела. Тайната на тези забележителни резултати се крие във високопроизводителния панел с изключителна гъстота на пикселите, която се допълва от входни интерфейси с висока пропускателна способност като DisplayPort, HDMI и Dual link DVI. Подобрената структура на усъвършенствания AH-IPS панел предлага върхово цветово възпроизвеждане, кратко време за реакция и ниска консумация на енергия в сравнение с други панел с широки зрителни ъгли.

Независимо от това дали потребителят се нуждае от информация с изключителни детайли за CAD-CAM работа или от живи цветове и ясна картина за 3D графични приложения, този висококачествени дисплей Philips ще осигури кристално ясни изображения, каквито търсят потребителите. Нещо повече, мониторът разполага с вградени стерео говорители за мултимедийни приложения и USB 3.0 за бърз трансфер на данни и зареждане на мобилни устройства. Всичко това в комбинация позволява на потребителите да бъдат още по-продуктивни.

Намалена умора на очите

Заради начинът, по който яркостта се контролира при екраните с LED подсветка, потребителите често стават жертва на трептене, което може да причини зрителна умора. Технологията Flicker-Free на Philips регулира яркостта и намалява премигването, за да предложи много по-комфортно зрително изживяване, дори за продължителни периоди от време.

Ултратънка рамка

Благодарение на своя панел – произведение на изкуството – дебелината на външната рамка на новия дисплей Philips е само 2.5 мм. В комбинация с вътрешната черна лента на матрицата от само 3.5 мм общата ширина на рамката е чувствително по-малка, което води до минимално разсейване и максимална наслада от работата с дисплея. Специално проектирана за използване в конфигурации с няколко дисплея и мозаечна подредба, напр. при игра, графичен дизайн и професионални приложения, ултратънката рамка дава усещане за използване на по-голям дисплей.

Приятел на потребителя и околната среда

Освен щадящия околната среда материал с висок дял на рециклираната пластмаса, дисплеят предлага още чудесни ергономични функции. Стойката Advanced SmartErgoBase позволява мониторът да бъде накланян почти до нивото на бюрото за по-удобни зрителни ъгли. Ниската височина между бюрото и рамката е идеална за потребители, които носят очила с бифокусни, трифокусни или прогресивни лещи, докато работят на компютъра. Това позволява на хората с различен ръст да използват монитора под предпочитания ъгъл и височина и в резултат намалява умората и напрежението. Новият дисплей Philips ще бъде наличен от края на септември 2015 г. на цена от 799 лв. с ДДС.

[ Тлевизори на Philips ]

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари