Нов член на Управителния съвет на АПИ

0
Инж. Стоян Николов е назначен със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството
Инж. Стоян Николов е назначен със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството Снимка: МРРБ

Инж. Стоян Николов е назначен със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството

Инж. Стоян Николов влиза в Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“. Той е назначен със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков. АПИ се ръководи от 3-членен УС, в който са още председателят инж. Ясен Йорданов и инж. Йордан Вълчев, съобщиха от МРРБ.

Стоян Николов е завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия последователно в две инженерни специалности с магистърска степен „Геодезия“ и „Транспортно строителство“ и придобита квалификация инженер - геодезист и строителен инженер.

Работил е като геодезист, проектант и главен инженер по различни проекти. Занимавал се е с инвестиционно проектиране, проекти за организация на движението, упражняване на строителен надзор. Работил е по проекти за рехабилитация на общински улични мрежи, както и на участъци от републиканската пътна мрежа. Член е на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Все тая
    Да пътува по пътя от Бяла до София, че да вземат да го ремонтират най-сетне. От Славяново до Лукувит е направо "лунен пейзаж тип руска рулетка" - не знаеш какво ще ти се случи след поредната оцелена ОГРОМНА дупка. А липсата на маркировка и ужасно мръсните светлоотразители са поредния бонус към шофирането по българските пътища.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари