Нов абсурд на пътя: Знаци, забити в земята

0
Шофьори стават каскадьори по неволя заради лошо сигнализиран участък на Северната скоростна тангента
Шофьори стават каскадьори по неволя заради лошо сигнализиран участък на Северната скоростна тангента Видео: NOVA

На мястото са станали няколко сериозни катастрофи

Шофьори стават каскадьори по неволя заради лошо сигнализиран участък на Северната скоростна тангента при отбивката за село Мрамор, разкрива NOVA. Част от хората връхлитат върху опасен насип, който се изпречва пред тях, непосредствено преди стеснение на пътя. На мястото са станали няколко сериозни катастрофи.

„Знаците са забити в земята. Има и такива, които са абсолютно негодни. Подали сме 6 - 7 сигнала, има и разпореждане на прокуратурата това нещо да се оправи, но от АПИ отказват да го поправят”, каза Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

От АПИ съобщиха за телевизията , че е проведена среща между Агенцията и Столичната община. Ситуацията е обсъдена, от Столичната община са представили проект за организация за движение в края на ноември в постоянната комисия по „Транспорт, организация и безопасност на движението”. Двете страни ще продължават да обсъждат детайли и ангажиментите си, като ще бъда разписан споразумителен протокол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари