Нотариуса е застрелян в главата

4
Убит е с малокалибрено оръжие
Убит е с малокалибрено оръжие

Убит е с малокалибрено оръжие

С малокалибрено оръжие е бил застрелян в главата Мартин - Нотариуса. Той бил застрелян с няколко изстрела, а на място е открита гилза. Иво Илиев, зам.- градски прокурор на София, който потвърди името на убития.

Убиецът е бил добър стрелец. Нотариуса е ликвидиран до колата си, която не е засегната от изстрелите. Затова се смята, че ако са били от дърво например, е ползван оптичен мерник или бързомерец. Куршумите проехтели около 19:20 часа, когато охраната на комплекса се сменяла, пише Агенция Фокус.

"Този човек е бил в годините интересен покрай делото Крашевски - Нотариуса." Това заяви на брифинг градският прокурор на София Илиана Кирилова, която също е на местопрестъплението.

"В Софийска градска прокуратура има подадени сигнали за заплаха от негова страна спрямо магистрати, които не са прокурори. По делото се работи и се разпитват свидетели. Установяват се и други неща, работи се и за имотни измами. Все още няма заподозрени за убийството", посочи още тя.

"Извършва се оглед на местопроизшествието, установяват се свидетели и очевидци. Всички сили са вдигнати на крак. В издирването е включен целият ресурс на Столичната дирекция на вътрешните работи", каза главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев.

От МВР заявиха, че цяла нощ екипите ще работят на място и ще се събират доказателства.

Има полицейски патрули на изходите на София, които проверяват автомобилите.

Припомняме, че тази вечер трябваше да се проведе учение на МВР в столицата, но бе отменено именно заради тежкия криминален инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    до 5
    А бе, дебил! Да те таковам в експерта. Ако печелиш от 2% лихва, то по-добре си дръж парите на работнически влог в някоя банка, бе смотан!:) В Булгаристан ОЛП е почти 4% за година. Стига си копирал тая простотия, бягай другаде да спамиш!
  • 11
    4
    Вуна
    А крадците на обществен ресурс кога ще ги видим най-малко осъдени, ако не застреляни? Приемайте закона на Жунглата, и да се почисти града от крадци, боклуци, любовчици, и так далее.
  • 14
    3
    Справедливост
    Рано или късно на този свят има справедливост. А и другата добра новина е, че още един софийски боклук по-малко
  • -1
    2
    Ето
    https://lupa.bg/news/zastrelyaniyat-martin-notariusa-e-plemennik-na-topizmamnika-slavi-krashevski_278054news.html
  • 17
    1
    Когато
    прокуратура и съд са корумпирани, не работят като прилагат закона за всички, има хора които вземат правораздаването в собствени ръце и се стига до такива разстрели.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари