Номинираха Зеленски за Нобелова награда за мир

0
Предложението е на редица настоящи и бивши политици
Предложението е на редица настоящи и бивши политици

Предложението е на редица настоящи и бивши политици

Редица европейски политици предложиха на Володимир Зеленски да бъде присъдена Нобеловата награда за мир през 2022 г. Това се казва в тяхно писмо, публикувано на специалния уебсайт nobelprizeforukraine, предават ТАСС и БГНЕС.

Настоящи и бивши политици, членове на Европейския парламент, се обърнаха към Норвежкия нобелов комитет с призив да преразгледа процедурата за номининации за Нобеловата награда за мир през 2022 г. и да удължи срока за кандидатстване, за да има време да включи Владимир Зеленски в списъка.

Пресслужбата на Норвежкия Нобелов комитет съобщи, че тази година за Нобеловата награда за мир са номинирани 251 личности и 92 организации. Руският журналист и главен редактор на "Новая газета" Дмитрий Муратов и филипинската журналистка Мария Реса получиха Нобеловата награда за мир за 2021 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Русенка
    Не е лошо да номинират и всички американски президенти водили войни във Виетнам, Корея, Ирак, Либия, Сирия,Афганистан и къде ли не още.Това са най големите радетели за мир по света
  • -9
    3
    Тини
    Не Зеленски нападна Русия, тъкмо обратно той се отбранява!
  • 14
    2
    123
    какво брутално западно лицемерие. фашист номер едно в европа предложен за нобелов лауреат за мир. фашист, който не спря да насъсква други държави да влязат във войната с ясното съзнание, че конфликта ще се превърне в глобален. всеки ден скимти за оръжия, преки и косвени подкрепи от всички държави. дори фейсбук премина червената линия с толериране на открити закани за смърт на руснаците.... и нобеловите награди политизираха. какво дъно ....
  • 19
    1
    Пеленски
    На тоя трябва да му дадат награда за най-голям наивник. Повярва на едни големи хелиеви балони, които летяха покай него и започна и той да лети със тях. Да се радва, че го пазят още сред живите. Със каква съвест ще си доизживее педалския животец, на чиито врат ще висят хиляди невинни жертви, които можеше да спести. Арогантен гълъбар!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари