Нина Николина идва в Русе

2
Певицата ще представи новата си концертна програма на 1 ноември
Певицата ще представи новата си концертна програма на 1 ноември

Певицата ще представи новата си концертна програма на 1 ноември

“JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “ е новата концертна програма на Нина Николина, която певицата ще представи на 1 ноември в Доходното здание в Русе. В този концерт-спектакъл се срещат традиция и съвременност, музикално съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

В репертоара са включени новите песни от предстоящия втори концертен албум на изпълнителката “JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “, най-популярните, както и неиздавани до момента български народни песни , които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще чуете хит синглите на изпълнителката „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“.

На сцената с Нина Николина са: Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Мирослав Турийски клавишни, Таня Първанова вокал.

Митове, легенди и традиции, освен „разказани“ в песен, ще чуете и с текст в „превод“ от диалектите, разказани в спектакъла от Нина Николина.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари