Николета преспа с Роналдо

2

След като прилапа в мрежата си именития дизайнер Филип Плейн, Николета Лозанова има пореден трофей в леглото, с когото може да се похвали на международно ниво.

Става въпрос за самия Кристиано Роналдо, с когото се е видяла на четири очи преди броени дни в испанската столица Мадрид, пише Всеки ден.

За авантюрата им подсказа, без да иска, личният фризьор на плеймейтка №1 у нас. Коафьорът Венелин Кондаков придружавал съпругата в оставка на Валери Божинов зад граница, като не пропуснал да увековечи срещата си с нападателя на „Реал" (Мадрид) в няколко снимки. Те бяха публикувани в профила му в социалната мрежа, а към тях Кондаков е подчертал, че е „на вечеря с приятели". Още когато заминаха с Лозанова за страната на Сервантес, двамата се похвалиха, че са в чужбина. От това се разбира, че компания на Роналдо е правела и водещата на „Папараци".

За момента обаче пловдивчанката пази мълчание за секс похождението си. Тя искала да прилапа по-сериозно спортната звезда, а ако излезе от нейната уста, че двамата са имали авантюра, тогава едва ли ще може да стане новата Ирина Шейк в живота на именития спортист.

По време на пребиваването си в Испания Николета и фризьорът й отседнали в един от най-скъпите хотели в Мадрид - „Риц". Двамата били в един апартамент, като срещите на Николета с Роналдо се случвали на терен на футболиста, за да може да се запази пълна дискретност, научи „Всеки ден". Що се отнася до това как са имали възможността да се запознаят и уговорят да се видят в Мадрид, запознати издават, че това е благодарение на упоритостта на Лозанова. Тя от доста дълго време преследвала секссимвола, като общувала с него на личния му имейл.

Не става ясно обаче как се е докопала до него. Кореспонденцията им изобилствала от предизвикателни снимки на родната моделка, с които тя всъщност го изкушила за лична среща. Понеже Лозанова не владее чужди езици, писмата, които си разменяли, били дирижирани от много близък неин приятел. След като се уговорили с Роналдо да се видят в Мадрид, тя взела със себе си и фризьора Венелин. Задната мисъл на палавницата била, че така ще може да има човек, който да я разкрасява, и по този начин да накара футболиста да хлътне още повече по нея.

Припомняме, че в свои интервюта и медийни изяви родната плейбойка никога не е криела, че се възхищава на мегазвездата на световния футбол. Тя дори го е посочвала като идеал за мъж.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари