Николай Витанов: Виждате, че няма чудовищни бройки заболели, няма препълнени болници и бизнесите не са затворени

1
Следващият регион, който се очаква да си смени цвета е регион 3 (този около Варна). Той е най-слабо засегнатият от всички региони, но се очаква утре сутринта вече да е преминал от зелената в жълтата зона. Триседмичният период на власт на Омикрон започва, прогнозира математикът
Следващият регион, който се очаква да си смени цвета е регион 3 (този около Варна). Той е най-слабо засегнатият от всички региони, но се очаква утре сутринта вече да е преминал от зелената в жълтата зона. Триседмичният период на власт на Омикрон започва, прогнозира математикът

Математикът Николай Витанов с актуална информация около ситуацията с коронавируса у нас

Следващият регион, който се очаква да си смени цвета е регион 3 (този около Варна). Той е най-слабо засегнатият от всички региони, но се очаква утре сутринта вече да е преминал от зелената в жълтата зона. Според математикът от БАН триседмичният период на власт на Омикрон започва.

Заразата е разпространена неравномерно из страната, в някои области - големите градове и Западна България пожарът гори силно, но в по-малки области не е така.

Това пречи на появата на суперпожар. 

"Пак да напиша, че като че ли не се разбира. Ако беше останал стария план, сега всичко трябваше да е затворено и пред парламента щеше да има 100 000 -ни митинги, че страната е затворена, а болниците са полупразни".

"Страната не е затворена, ограничителни мерки има, където се налага. Ограничителните мерки, където ги има, ще почнат да имат ефект от началото на следващата седмица. Няма да бъдат достигнати чудовищните стойности на заболели, предсказани ви от други анализатори. Този път мерките са като удар с рапира - удрят точно там, където трябва и точно в необходимия момент. Целите са ясни - опазване на здравето, незадръстване на болниците, неналагане на тотален локдаун.

Виждате, че няма чудовищни бройки заболели, няма препълнени болници и бизнесите не са затворени, както е в други европейски страни. Въпросът е да издържим така 3 седмици, за което е необходима и малко помощ от вас, в смисъл да пазите себе си, колкото можете, а не с блеснали очи да си играете на руска рулетка с вируса", пише Витанов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари