Николай Слатински: Как Румен Радев олицетворява единството на нацията, като се е превърнал в неин злостен разединител?

0
С какво са го купили, с какво го държат, как го активират, как му дърпат конците, че да има толкова опасно за България и злепоставящо го лично него поведение?
С какво са го купили, с какво го държат, как го активират, как му дърпат конците, че да има толкова опасно за България и злепоставящо го лично него поведение? Снимка: БГНЕС

Какво ли не видях за тези 33 години на Преход...

Какво ли не мина пред моите очи и през главата ми...

Но президент, който така брутално и грубо да тръгва срещу националните интереси и да вреди на националната сигурност, който по този перфиден начин действа против демократичните принципи и игнорира демократичните ценности, като откровено и дори цинично подкрепя Путин и рашистката война - такова нещо не съм виждал и не съм могъл дори да си го представя!

С какво са го купили, с какво го държат, как го активират, как му дърпат конците, че да има толкова опасно за България и злепоставящо го лично него поведение?

РР не вижда ли какво се случва, накъде върви войната, как се консолидира демократичният свят, в каква изолация изпада кремълският му патрон?

Не, нямам обяснение. Умът ми не го побира.

А всъщност като президент той няма никакво право да прави външна политика! Той не може да подпише и една хвърчаща бумажка във външната ни политика, ако правителството не го упълномощи изрично.

Това, което му вменява конституцията е да представлява страната в международните отношения и да олицетворява единството на нацията.

Е, как РР представлява страната ни, когато върви срещу нейните стратегически интеграционни приоритети и се държи като евроазийски придворен на сатрапа в бункера?

Как РР олицетворява единството на нацията, като се е превърнал в неин злостен разединител?

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари