Николай Събев настоява за хигиена в жп транспорта

0
100 млн. лв. са предвидени в проектобюджета за 2022 г. за развитие на жп транспорта през тази година
100 млн. лв. са предвидени в проектобюджета за 2022 г. за развитие на жп транспорта през тази година Снимка: БГНЕС

Ще се работи още по спазване на разписанията и увеличения на скоростта 

100 млн. лв. са предвидени в проектобюджета за 2022 г. за развитие на жп транспорта през тази година, съобщи министър Николай Събев на заседание на парламентарната транспортна комисия, предаде БНР

Още от месец май тази година предстои да се оптимизира времето за пътуване с влак от София до Варна и от София до Бургас, поясни министърът:

"Това, което ние възнамеряваме да направим - да върнем хората да ползват жп транспорта. Първото и основното нещо е: хигиена, хигиена, хигиена.

Второто и основно нещо, по което ние ще работим, това е спазването на разписанията от всеки един, без изключение, плюс увеличаване на скоростта в рамките на разумната възможна скорост".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    ааа
    Като видя че някой онлайн търговец работи с еконт търся откъде другаде да поръчам, толкова ми харесва фирмата на гусин министъра :) и като знам от служителите му що за фирма е, стоя и гледам как ще оправи държавата тоя мушмурок :)
  • 3
    5
    реалист
    номер 4 Цървула си ти,типичен представител на онази некадърна,но за сметка на това много завистлива част от обществото .Къде е Събев,къде си ти с твоите втора употреба панталони?
  • -2
    4
    хахахах
    Аз настоявам за хигиена в политиката. Тоя цървул, дето една куриерска фирма като хората не може да направи, тръгнал държавата да оправя.
  • 7
    3
    джони уокър
    Като си говорим за тоалетни и седалки, бях свидетел на грозна сцена. Жена, след амнайсе посещения на тоалета, накрая стъпи с мръсните чехли на седалката за да си вземе багажа. После всички викаме, бахти ква мизерия.
  • 7
    2
    Плюс - минус
    Мръсотията е обсебила всичко: врати, прозорци, купета, седалки... За тоалетните нямам думи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари