Николай Нанков: Асен Василев подведе кметовете!

0
Финансовият министър им обеща 1,200 милиарда лева, а им отпуска едва 400 млн. лв.
Финансовият министър им обеща 1,200 милиарда лева, а им отпуска едва 400 млн. лв. Снимка: Асен Василев / Facebook

Финансовият министър им обеща 1,200 милиарда лева, а им отпуска едва 400 млн. лв.

"След като от МРРБ през февруари 2024 г. в централния бюджет бяха възстановени онези 1.2 млрд. лв. за реализирането на общински проекти (което се оказа поредната “спекулативна” операция на Асен Василев), то с ново постановление на МС бяха отпуснати едва 400 млн. лв."

Това съобщи в профила си във фейсбук бившият регионален министър и настоящ депутат от ГЕРБ Николай Нанков.

"Така че скъпи кметове, уважаеми български граждани, за момента пак сте жестоко подведени от финансовия ни министър. МРРБ има лимит от само 400 млн. лв. за вашите проекти (онези от Приложение 3 към Закона за държавния бюджет). Към този момент списъкът с 1625 проекта за 263 български общини, на стойност почти 4 млрд. лв., е само една пожелателна табличка, която всички вие гледате с надежда (която за съжаление е все по-близо да угасне)…

А брътвежите на Кирил Петков и неистовия му патос да говори небивалици дори не трябва и да коментирам. Той дори и да иска няма да може и да разбере какви ги върти неговия “ортак” Асен", пише още Нанков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    mischi
    Да питам кого не е подвел? Ами не си затваряйте очите като гласувате, че да знаете на кого да се сърдите после!
  • 6
    3
    ОПГ РГОБ=ДПС
    Гнусния ЛЪЖЕЦ Нанкофф ДГД! Никой не вярв повече на лъжливите и крадливи герберо-депесари!
  • -1
    2
    чичомиткобрат
    Какво иначе би могло да се очаква от евроамериканско комунистическо педалче. Казва едно, а само мисли как да си запуши разпрания ректум.
  • 0
    1
    .ююююююх
    Този и министъра на регионалното развитие незабавно да си вземат шапките и да си ходят!!! И двамата лъжат до неузнаваемост!!! Този излъгал,онзи излъгал,ами махайте се!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари