Николай Марков: Жив да го оплачем нашия премиер-слънце!

5
Амин
Амин

"Жив да го оплачем нашият премиер-слънце, който се кълне в деца и внуци, че само една пура е взел след цели 15 години власт и тотален грабеж на държавната и европейска хазна! Беднякът милиардер.

Днес е задушница и не зная кого трябва да оплакваме повече - живите мъртви или починалите ни близки!? Аз лично не знам. Вчера минах през един църковен храм да запиша панахида за задушница и светъл божи служител ми съобщи тържествено, че имало нови цени на "услугите" спуснати от светия синод - 10 лева за споменаване на име в обща панахида и 50 лева за индивидуално прочитане на име на покойник. Видимо и поповете ни се изучиха, също като премиера им, да се кълнат в Бога, но само с ценоразпис. Платих си.

Така стоят нещата в духовните храмове и земи на българите. Плащаш си, шут в задника и заминаваш. Няма значение при кого си отишъл и за какво, пък и не знаеш точно за какво си платил. Казва ли ти някой? Бог високо, цар далеко, знаете. Не знаем само живи ли сме или само изглеждаме като живи!? То и как да го разберем като все още мърдаме и на това му викаме живот. Пък и ни е страх да не го загубим. Голяма ще да е тази загуба за развитието на човешката цивилизация, ама знае ли се все пак.

Бог, ако въобще ни чува без спазване на ценоразписа за услугите му, да прости нас грешните и да си спомни за нашите близки, които вече са при него. Да види и кой му ги прати там унизени, смачкани и ограбени - нашите майки, бащи и деца. Тъжна работа. И ако нашият Бог Иисус Христос види кой в какво се кълне и в какво търговско дружество е превърната Църквата Му, да раздаде милост на всеки според Неговия съд. Ние агнетата, нямаме такъв.

Затова казваме:
Господи, към Тебе въздигам главата си и единствен Теб призовавам - спаси нас грешните и си спомни днес за нашите близки, за да пребъде името и славата Ти сега и винаги и во веки веков.

Амин."

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари