Николай Марков: Шефът на КЕВР е казашки манипулатор

1
Правя това лично заключение след като изслушах много внимателно лицемерното продължение на Иван Костов, който носи името Иван Иванов
Правя това лично заключение след като изслушах много внимателно лицемерното продължение на Иван Костов, който носи името Иван Иванов Снимка: Свободен Човек

"27 години след началото на демократичните промени в България и започване възстановяването на модерното стопанство, държавата ни продължава да бъде една мръсна социалистическа съветска република. Правя това лично заключение след като изслушах много внимателно лицемерното продължение на Иван Костов, който носи името Иван Иванов и същият е шеф на КЕВР. Долнопробен казашки манипулатор! Лъжец.

Монополът върху горивата в България се създаде с лично решение на Иван Костов, в качеството му на премиер, чрез "продажба" на стратегическото българско предприятие "Нефтохим", на цена от един български лев, именно на "Лукойл". Кой взе това ключово решение?
Това беше УСЛОВИЕТО Костов да стане премиер, а България - вечен заложник! Ето ви "демокрация", в която, конкуренцията е равна на нула, монополите са навсякъде, а парите потичат в една единствена, политически предопределена посока.

Договорът, който зароби България, като естествено продължение на икономическата политика на Костов, беше с авторството на Румен Овчаров - другата ключова фигура. С този "договор" цените на газа се обвързаха с цените на мазута, газьола и прочее производни от преработката на петрол. Същият този "договор" с руската страна действа и до днес и е истинско въже на шията на всеки български гражданин. А политическите играчи си остават комисионери за милиарди рубли в различни схеми. Истинските наследници и гаранти на тези престъпни обвързаности днес се крият зад проекта ДПС.
Този проект не е политически и никога не е бил такъв!

Казах достатъчно за всеки, който може и иска да помисли. На останалите пожелавам да продължат с помпане на положителни мисли в главите си докато сами осъзнаят някога, че неусетно се разпадат на съставните си части..."

Това споделя в социалната мрежа Николай Марков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари