Николай Хаджигенов: „Газпром” се използва като реално оръжие

0
Плащайки на „Газпром” ние финансираме закупуването на ракети и патрони, с които се убиват хора
Плащайки на „Газпром” ние финансираме закупуването на ракети и патрони, с които се убиват хора

За жалост, широката коалиция е почти невъзможна, заради егоизма

Това, което е важно е, че „Газпром” се използва като оръжие – не политическо оръжие, а реално оръжие. Плащайки на „Газпром” ние финансираме закупуването на ракети и патрони, с които се убиват хора, заяви Николай Хаджигенов.

Цял свят е готов да плати, за да не убиват хора, а ние ще станем съучастници в убийства? Аз отказвам да бъда съучастник в престъпление, геноцид и да убивам хора – не, за това подкрепям протеста, добави адвокатът.

Ако погледнем към кампанията, която ще започне съвсем скоро – правят се опити за аритметична коалиция, което означава, че след изборите отново ще се стигне до БСП и Корнелия Нинова, хората на президента – всички. Правилната коалиция – предизборната е тази, която има ясни цели, ясни страни, ясен тайминг – ясно е как, какво и с кого ще го правиш. За жалост, широката коалиция е почти невъзможна, заради егоизма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    до 2
    Бе то и като адвокат не става. Затова драпа за държавна заплата.
  • 5
    3
    Ха ха ха
    Вие на умряло Хаджигенов, щото не искат да го вземат в коалиция, а иначе парламента ще го гледа през крив макарон.
  • 5
    2
    ...
    Замириса на избора и подлият адвокат взе да се пеняви отново, този път с нов общ "враг". Иска и той парички момчето, какво да се прави. Иначе всички го видяха, колко арогантен и немощен се оказа. Те и делата му са бая попрецакани.
  • 5
    1
    Детр
    сащнически агент/шпионин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари